Sisäovet

Kotimainen sisäovi viimeistelee kodin sisustuksen

Sisäovi näkyy ja tuntuu arjessa. Se tuo oman lisänsä kodin sisustukseen ja lisää asumismukavuutta antamalla tarvittaessa näkösuojaa ja yksityisyyttä. Sisäovien eli väliovien vaihto on nopea tapa vaihtaa kodin tyyliä ja ilmettä esimerkiksi remontin tai muuton yhteydessä. Kotimaisesta Lokki-sisäovimallistosta löytyy erilaisten perusovien lisäksi myös kauniita lasiaukollisia väliovia. Värivaihtoehtoja on runsaasti.

Valitse sileä, kuviollinen tai lasiaukollinen ovi

Sileäpintaisen laakaovien lisäksi Lokki-sisäovimallistossa on ns. kevytpeiliovia, joiden pintaan on muotopuristettu tai jyrsitty erilaisia kuviointeja. Valitse pystyraitaa, vaakaraitaa tai klassinen peilikuviointi talon ja sisustuksen tyylin mukaan. Lasiaukolliset Lokki-väliovet sopivat hyvin esimerkiksi olohuoneeseen yhdistyviin tai erillisiin työhuone- tai takkahuonetiloihin. Lasiaukollisiin oviin tulee vakiona kirkas lasitus ja saatavilla on erilaisia koristeristikoita. Kaikki Lokki-ovet valmistetaan Suomessa.

Suojakäsittely kuivan ja kosteantilan väliseen oveen

Lokki-välioveen voi tilata maalauksen alle tehtävän suojakäsittelyn. Suojakäsitelty väliovi on hyvä valinta esimerkiksi pesuhuoneen ja kodinhoitohuoneen – tai muun kuivan tilan – väliseksi oveksi, mutta saunan oveksi se ei sovellu.

blank

Välioven vaihtaminen on nopea uudistus

Edullisen sisäoven avulla uudistat asunnon ilmettä nopeasti ja teet helposti pienen pintaremontin. Kuluneiden tai tummien ovien vaihtaminen uusiin ja umpioven korvaaminen lasiaukollisella sisäovella tekee tilasta valoisan ja viihtyisän. Lokki-malliston sileä Kaisla-laakaovi tai vaakaurilla varustettu Lumme-väliovi sopii modernia ilmettä etsivälle. Jos haluat kotiin klassisen ilmeen tai perinnetalon tunnelmaa, valitse esimerkiksi Lokki Korte-peiliovet. Verkkokaupassa näet kaikki ovien vaihtoehdot ja voit laskea haluamasi oven hintaa syöttämällä oikeat mitat ja muut valinnat.

Kun suunnittelet uusia sisäovia, huomioi ainakin nämä

  • mitoitus: jos teet remonttia, mittaa vanha karmi
  • oven aukeamissuunta on ulospäin, tarkista kätisyys huonekohtaisesti
  • lisää valoa – sopiiko jonnekin lasiovi?
  • tarvitsetko kynnyksen?

Kun asennat uudet väliovet, viimeistele lopputulos siisteillä peitelistoilla. Jos tarvitset remonttiapua, muista hyödyntää verotuksessa tehtävä kotitalousvähennys työn osuudesta.

blank

Mitä kuuluu Lokki-sisäoven hintaan?

Kaikkien Lokki-sisäovien rakenne on eristetty ja ovilehden vahvuus on 40 mm. Oven pintamateriaali on tiivis ja tasalaatuinen HDF-levy, joka on maalattu molemmin puolin.

Kotimaiset Lokki-sisäovet toimitetaan karmeineen ja karmisyvyys on vakiona 92 mm. Ovien vakioväri on valkoinen. Lisäksi Lokki-sisäovissa on valmiiksi asennettuna Abloy 2014 -lukkorunko. Tarvittaessa oveen voi tilata puisen kynnyksen lisävarusteena.

Tilaa sisäovet verkkokaupasta!

Mitoita omaan kotiisi sopivat kotimaiset sisäovet Lokki Ikkunat ja ovet verkkokaupassa. Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa valinnassa ja kauttamme on mahdollista tilata myös asennuspalvelu. Sisäovet voi tilata verkkokaupastamme kaikkialle Suomeen.

Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.