Kippi-ikkunat

Kippi-ikkunalla on monta käyttötapaa

Monikäyttöinen kippi-ikkuna avautuu yläreunasta kipaten tai perinteisesti sivulle. Kippi-asennossa ikkunasta voi tuulettaa turvallisesti ja miellyttävästi ilman vedontunnetta. Täyskorkeana kippi-ikkuna on erinomainen vaihtoehto etenkin pienen kodin parveke- tai terassioveksi. Tilaa omaan tarpeeseesi sopivat kotimaiset kippi-ikkunat Lokki-verkkokaupasta.

Kippi-ikkunan edut

Yksi ikkuna, monta käyttötapaa. Helppokäyttöisen kippi-ikkunan ominaisuudet ilahduttavat etenkin pienissä tiloissa ja asunnoissa.

 • Yhdellä kädellä käytettävän painikkeen asennosta riippuen kippi-ikkuna avautuu kahdella tavalla: perinteisen sisään avautuvan ikkunan tapaan tai kippiasennossa yläreunasta.
 • Kippi-ikkuna on myös helppohoitoinen: sisään avattuna kolmilasinen ikkuna on helppo ja nopea pestä, sillä pestäviä pintoja on vain kaksi – ulko- ja sisäpinta.
 • Perinteisen ikkunan tapaan avattuna normaalikokoinen kippi-ikkuna toimii myös hätäpoistumistienä.
 • Kippiasennossa ikkunan saa avattua siten, ettei ikkunalaudalta tarvitsee siirtää tavaroita.
 • Lapsi- ja lemmikkiperheissä kippi-ikkuna on erinomainen tuuletusikkuna, sillä tuulettaminen onnistuu ilman putoamisvaaraa. Kippaava ikkuna avautuu tuuletusasennossa yläreunasta suurimmillaan noin 10 cm. Lisävarusteena ikkunaan on saatavilla myös lapsilukko tai turvahelat.

Mikä materiaali kippi-ikkunaan?

Lokki Ikkunat ja Ovet -verkkokaupasta saa Suomessa valmistettuja kippi-ikkunoita kahdesta eri materiaalista valmistettuna: perinteisinä puualumiini-ikkunoina ja Keski-Euroopassa suosittuna versiona, jonka materiaali on teräsvahvistettu komposiitti. Komposiitti-ikkunan etuna on huoltovapaus ja erittäin hyvä tiiveys. Puualumiini-ikkunaan on saatavilla runsaasti värivaihtoehtoja sekä sisä- että ulkopintoihin.

blank

Lokki Skandinavia -sarja tuotteet valmistetaan perinteisesti puualumiini-ikkunoina.

 • Ikkunan sisäpinnat puuta, jonka pintakäsittelyksi voi valita kuultosävyjä (tammi, tiikki, pähkinä, mänty, olki, ebenpuu tai valkolakkaus) tai erikoistilauksena RAL-maalivärejä.
 • Ulkopinnat säänkestävää alumiinia, jonka vakioväri on valkoinen. Erikoistilauksesta kattava RAL-värikartan värivalikoima.
 • Lokki Skandinavia -sarjasta löytyy kippi-ikkunan pariksi puualumiiniset kiinteä ikkuna sekä kiinteän ja kippi-ikkunan yhdistelmä.
 • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.
blank

Lokki Future -sarjan kippi-ikkunoiden materiaali on teräsvahvistettu komposiitti.

 • Komposiitista valmistetun kippi-ikkunan teräsvahvisteinen kennorakenne on vesi- ja ilmatiivis. Karmin ja kulmien hitsausliitosten ansiosta ei sadesäällä ole huolta vuodoista.
 • Ikkunan värivaihtoehdot komposiittimateriaalissa: valkoinen, vaalea harmaa, tumma harmaa, tummanruskea (saunan/ kosteantilan ikkunaan sisäpuolelle valittavissa myös tammi)
 • Lokki Future -kippi-ikkunan rinnalle sopivat samasta materiaalista valmistetut muut ikkunat: kiinteä ikkuna, ranskalainen ikkuna, kippi + kiinteä ikkuna sekä perinteinen lasitettu parvekeovi.
 • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Tilaa kippi-ikkunat verkkokaupasta!

Mitoita omaan kotiisi sopivat kotimaiset kippi-ikkunat Lokki Ikkunat ja ovet verkkokaupassa. Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa valinnassa ja kauttamme on mahdollista tilata myös asennuspalvelu. Ikkunat voi tilata verkkokaupastamme kaikkialle Suomeen.

Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.